Turné till Göteborg

Den 18 april toLogen Göteborgg hela Hipp-Happgänget tåget till Göteborg för en spelning på SPAF:S (Svenska pedagogiska audiologiska föreningen) årliga rikskonferens i Göteborg Hörselpedagoger och andra inom hörselvärlden från hela landet, ca 125 personer, hade bänkat sig i konferenslokalen på Quality Hotel 11 i det gamla Eriksbergsvarvsområdet när Hipp-Happ spelade Hör upp – En kabaré för hörande. För första gången inför publik testade vi att genomföra hela föreställningen med alla medverkande sittande på scenen hela tiden, ett grepp som visade sig fungera bra, inte minst med tanke på att stickrepliker blir möjliga att uppfatta på ett helt annat sätt. Gensvaret från publiken var mycket positivt och nya kontakter knöts.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *